Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.


Спортни долнища

Търсите ново спортно долнище за вашите тренировки? Добре дошли в каталога на Point1, в който предлагаме уникални модели спортни долнища от български и европейски брандове. Нашите спортни долнища са направени за всеки, който има интерес да повиши активността и ефекта от добрата тренировка. Разбира се, те са подходящи за свободното време, дори когато почивате вкъщи или се разхождате с приятели.

Как да избера спортно долнище?

Някои хора търсят цялостни решения като спортни екипи за цялото тяло, но има и много случаи, в които е нужно да се допълни само със спортно долнище.

Започнете със спорта

Някои хора търсят цялостни решения като спортни екипи за цялото тяло, но има и много случаи, в които е нужно да се допълни само със спортно долнище. Преценете за какво ще използвате долнището, дали ще бъде за тичане, фитнес, за вкъщи или за разходка и потърсете удачен избор в каталозите ни.

Комбинирайте с други дрехи

Изборът на долнище може да бъде съобразен със спортните тениски, които вече имате, суичъри, блузи или други дрехи и аксесоари от вашата спортна екипировка.

Мъжки долнища

За да изберете мъжко спортно долнище не трябва да се лутате дълго, а да знаете две простички правила: какъв модел да е и съответен размер.

Всичките ни модели са създадени, за да могат да се комбинират с блузи, якета, тениски и потници за една по-ефективна тренировка.

След това, изборът става по-лесен и можете да посочите измежду:

Виж мъжки долнища
  • Мъжки анцуг
  • Мъжки потур с ципове
  • Мъжки спортен панталон
  • Мъжко спортно долнище за тичане или фитнес
mazhki-dolnishta-point1
damski-dolnishta-point1

Дамски долнища

С долнищата можете да тичате свободно, да практикувате различни йога упражнения, пилатес и много други.

Материалите на изработка са изключително еластични, приспособими и ще се нагласят по тялото ви по време на тренировка.

Изберете качеството в спортните долнища и панталони и посрещнете тренировката като шампиони. Дамите могат да изберат следните модели спортни долнища:

Виж дамски долнища
  • Дамски ватиран спортен панталон
  • Дамски спортен панталон ¾
  • Спортен панталон с джобове
  • Дамско спортно долнище