Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.


Горнища от Point1

Горнищата за спорт са изключително важен елемент към всяка спортна екипировка. С подходящото горнище вие можете да тренирате на открито, да се разхождате в планината в хладните дни или да имате топла основа под топлото туристическо яке. Много хора избират горнище за планината, защото най-често то е направено от полар или памук и топли по-дълго докато се изкачвате към нови върхове. Истината е, че други пък предпочитат лекотата на спортните горнища и не искат допълнителна качулка към облеклото си.

Мъжки горнища

Изберете от топли мъжки горнища с цип за вашите преходи в планината. Тези горнища могат да се комбинират с туристически панталони, туристически якета, ветровки и дъждобрани от Point1.

Времето в планината е непредсказуемо, затова горнището трябва да бъде подплатено добре и да топли по време на преход.

Екипът ни предлага страхотни модели мъжко горнище с яка и мъжко горнище с цип за вашите приключения сред природата.

Виж мъжки горнища
mazhki-gornishta-point1
damski-gornishta-point1

Дамски горнища

Изберете от дамски горнища с цип, поларени горнища и спортни дамски горнища, които ще ви задържат топлината по време на сутрешен джогинг, тренировка на открито или разходка с приятели.

Нашите спортни горнища са направени от здрави и непромокаеми материали и това ще ви помогне в прохладното или дъждовно време.

Също така, тези дамски горнища могат да се носят под различни пухени якета, шушлякови якета или яке тип ветровка, като това ще повиши топлината и ще я задържи докато вие поемате следващото си предизвикателство.

Изберете уникални къси или дълги горнища от Point1 – гарантираме за високо качество на изработка от доказани брандове.

Виж дамски горнища