Показване на единичен резултат

-30%
149.95лв.

Пухенки от Point1

Желаете да се оборудвате с нужната екипировка за зимата и студените месеци? Е, на правилното място сте. Point1 предлага страхотна селекция от доказани брандове на пухенки и пухени якета. Изберете вашето пухено яке, а екипът ни ще предложи уникални модели, цветове и всички размери за вас.

Защо да избера пухено яке?

Пухените якета са едни от най-добрите средства срещу студеното време и ниските температури. Изпълнение с пух отвътре, те задържат топлината на тялото и по този начин вие ще се чувствате топли и защитени за по-дълго време.

Как да избера пухено яке?

Основното нещо, което трябва да знаете е размерът към който сте се насочили. Имайте предвид, че пухените якета са с цип и качулка, което ще донесе допълнителен комфорт при носене и обличане.

Отлични пухенки за вас

Преценете дали желаете късо или дълго пухено яке. Нашите пухени якета в Point1 идват в различни размери от S до 3XL и по този начин, вие ще намерите най-подходящия модел за вас.

Мъжки пухени якета

Изберете вашето мъжко зимно пухено яке от Point1 с или без качулка, тип мъжко ватирано яке или олекотено пухено яке.

При нас имате свободата да избирате от висококачествени спортни продукти, които ще бъдат до вас в лошото, дъждовно или снежно време.

Виж мъжки пухени якета
mazhki-puheni-yaketa

Дамски пухени якета

Когато купувате дамски пухенки от Point1, то вие можете да избирате от различни цветове и размери и няколко бранда.

Екипът ни предлага дамски ватирани якета или дамски пухени якета с качулка. Екипирайте се добре с нашите модели.

Изберете вашето пухено яке сега, което най-много ще ви предпази от снега и ветровитите дни и бъдете готови за студените месеци с помощта на Point1.

Виж дамски пухени якета