Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.


Спортни якета

Обичате планинските разходки, тренировки на открито или имаш нужда от спортно яке за свободното време? Добре дошли в Point1 – при нас ще откриете страхотни спортни якета за вашето  бъдещо приключение. Екипът ни предоставя страхотни мъжки и дамски якета за планината, за преходи, за къмпинг и за разходките ви в градска среда. Можете да изберете между софтшел, хардшел, полиестерни и шушлякови спортни якета, които да бъдат важна част от вашата спортна екипировка.

 

Мъжки спортни якета

Впуснете се в спорта с нашите мъжки спортни якета, които имат различни функционалности. Те са подходящи за разходки в планината, джогинг по време на дъжд или просто като дреха, която можете да облечете в хладните есенни дни.

Нашите мъжки спортни якета са особено подходящи за бягане. Те са създадени от дишаща материя, но същевременно ще задържат топлината в по-хладните дни и интензивните тренировки.

Изберете мъжко спортно яке за бягане от Point1 сега и се впуснете с пълна сила в приключението наречено спорт.

Виж мъжки спортни якета
mazhki-sportni-yaketa

Дамски спортни якета

За дамите екипът ни ще предложи страхотни спортни якета за тренировка на открито, къмпинг или бягане.

Разгледайте нашите каталози и харесайте своя модел дамско спортно яке. Можете да изберете между дамско късо шушляково яке, дамско яке за бягане и други модели за вашата тренировка.

Point1 си партнира с водещи брандове в България и Европа и доставя голям асортимент от спортни якета за мъже и жени. Разгледайте всичките ни продукти в категориите за „Якета“ и харесайте най-подходящото за вас, вашата натура и съответна цел.

Разполагаме с якета за къмпинг, туристически якета, якета за спорт или якета за прохладните вечери навън. Доверете се на качеството в Point1 – спортът започва тук.

Виж дамски спортни якета