Показване на 3 резултата


Ветровки от Point1

Подготвяте се за непредвидимото време в планината или желаете да имате добра екипировка за вашите тренировки на открито? Point1 предлага якета тип ветровки, които ще ви пазят от вятър и във всички екстремни ситуации навън. Нашите ветровки са направени от висококачествени материали, а брандовете с които работим са едни от лидерите на спортно облекло в Европа.

Защо да избера ветровка?

Ветровката е подходяща за тези от вас, които обичат планинските разходки и по-дълги преходи. Предпазете се от вятъра, дори и в най-екстремните ситуации в планината.

Ветровките и времето

Времето в планината е непредвидимо, а ветровката е нужен елемент към всяка туристическа екипировка. По този начин ще се предпазите от вятъра навсякъде.

голям избор на Ветровки

Разгледайте нашите каталози с мъжки и дамски ветровки и изберете своята за спорта или свободното време. Екипът ни предлага страхотни модели ветровки за мъже и жени, които можете да изберете от каталога ни тук.

Мъжки ветровки

Представете си, че сте маратонец и се подготвяте за състезанията целогодишно. Е, добре, но времето навън не е подходящо за тренировки на открито винаги.

Екипът ни може да помогне като предложи страхотна мъжка ветровка, която има нужната защита и ще издържи във всякакви екстремни ситуации включиващи силен вятър.

Изберете мъжко яке тип ветровка от Point1 сега и се екипирайте добре в хладното или влажно време.

Виж мъжки ветровки
mazhki-vetrovki
damski-vetrovki-point1

Дамски ветровки

Point1 предлага и невероятни модели за дамите като дамско яке ветровка, което има качулка, допълнителни джобове и е изключително удобно за походи, разходки и интензивно движение.

Изберете дамска ветровка от нашия каталог, а ние гарантираме за много високо качество и здравина на материалите от които е изработена. Нашите ветровки са надеждни и ще държат лошото време настрана.

Виж дамски ветровки